Koh Phangan

Koh Phangan

fredag 6. desember 2013

6.desember

Huhei, som det går! De siste dagene har det vært mye vind og store bølger! Ekstremt kjedelig når vi ikke kan bade.......! Så det har blitt en del stigespill, ludo, olsen, idiot.......Bah! For første gang i ferien fikk vi kjenne på at vi kjeeeedet oss i går... 

Rampen!

Vi bygger sandborg! Ines er prinsessen og Ylva er dragen...;)

Ute og spiser:)
 I går kveld dro vi til den andre bukta hvor det er litt mere action. På restauranten ved brua var det levende musikk og to svenske jenter-HURRA!! Og servitørene var som vanlig ville etter barn, så Ylva så vi ikke mye til. Sett bort i fra når hun var på scenen og danset:-)

Sangdamen greide ikke å synge da Ylva iherdig  prøvde å få  oppmerksomheten......

Det swinges!!
Phjuh, gårsdagen ble reddet av denne restauranten! I dag får vi faktisk besøk!! Thomas Andre og Iren er i Thailand og kommer hit i helga!!:)) Så utrolig koselig!! Ines har tenkt seg på restauranten ved brua i dag også, så vi får høre om Thomas og Iren vil være med på dansebandkveld-Thailand style:)

Andres mistet gifteringen sin i sjøen i dag, så ingen tvil om hva han ønsker seg i julegave fra alle. Penger så han kan kjøpe ny! Da vi skulle reise byttet Kjerstin ut gifteringen med en billig sølvring, det ble Andreas først fornærmet og lo høyt av at jeg kunne se for meg å MISTE gifteringen min??  Heldigvis mistet han gifteringen til flere tusen og ikke forlovelsesringen til 75 kr.

God helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar