Koh Phangan

Koh Phangan

tirsdag 3. desember 2013

3. Desember

Ahhhh! Morgenstund på Koh Phangan og Thong Nai Pan Yai synes undertegnede er helt perfekt. Nok shopping og gateselgere for min del :) Her er det ingenting som skal rekkes..

Ylva stod opp tidlig med pappa og Ines kom like etterpå. Overskyet vær og endel vind gjorde at vi tok det svært rolig fra morgenen av, altså i pappatempo. Ylva var klar for en dupp da Kjerstin sto opp, så de bestemte seg for å gå til den andre bukten, Thong Nai Pan Noi. (Dere kan spørre Kjerstin om hva buktene heter når vi kommer hjem, hun vil garantert ikke svare riktig).

Jeg og Ines bestemte oss for å sjekke ut stranden og ta oss en lunsj. Ines skulle ta med seg tegneblokk, for det hadde hun aaaaldri gjort før. Pappa er lett å overbevise...

Etter å ha tegnet, spist pannekake, spilt fire på rad og Olsen kom Kjerstin og Ylva. Vi koste oss på stranden en god stund og "spring fra bølgen" ble en slager.


På ettermiddagen fant vi ut at Ines skulle på date med pappa. Vi dro hjem og der fant vi modne bananer på døra, levert rett fra bananskogen vår:) Vi måtte jo ta en del bananskog-bilder, så Ines får vist det frem på barnehagen!

Pappa dro og leide scooter, mens Ines dusjet og ordnet seg selv. Det skulle vise seg å være kjempestas! Vi kjørte litt frem og tilbake (venne seg på venstrekjøring) før vi tok turen til andre bukten for en bedre
middag. Vi startet med desserten, så vi tok oss en is og milkshake før middagen.
Ines plukket ut restaurant, og for en plass hun valgte. Alle som jobbet der kom med leker og behandlet henne som den prinsessen hun er. De hadde også en tam kanin som Ines ble forelsket i. Kaninen lå bare og koste seg i stolen sin hele dagen. Her ble det ingen dessert..

Vel hjemme, ungene i seng og nok en dag er over her på øyen. Håper vi kommer tilbake til denne fantastiske plassen en gang i fremtiden. Dette er stedet for avslapping og ellers distansering fra livet hjemme. Nyter tiden med den lille fine familien min.

Andreas

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar