Koh Phangan

Koh Phangan

onsdag 18. desember 2013

18.desember

Fremdeles bare lykke og velstand på Koh Tao:) I dag kom det et helt lass med venner og familie av Runa og Geir og det var utrolig trivelig å se de igjen! Foreldrene til Runa kjenner både vi og Ines godt, så de fikk godkjennelse av Ines til å være reisebesteforeldre:) De har allerede skjemt bort jentene med klær og leker, så det lover godt! I tillegg til de kom noen venner av dem som vi møtte sist vi var her. Mye trivelige folk, så det lover godt for den siste uka vår her.

Dagene går sin gang med rutiner selv om vi har ferie. På morgenen våkner som regel Ylva opp kl 6(!!?Kl 24 i norsk tid, hvordan skal dette gå?), og da er det vanskelig for oss andre å sove med den bråkete gladklumpen i samme rom. En av oss står opp og tar med jentene på gåtur for å spise frokost på cafe:) Banana-mango smoothie på Ylfisen og to stekte egg til Ines, kaffe og croissant til dessert....Viktig å kose seg;) På kveldene har storjentene date på restauranten mens Idun og Ylva legger seg. Da har barnehagelærer Kjerstin lesestund. I går dukket det plutselig opp et nytt kapittel i nisseboka om fjøsnissen, skogsnissen og nordpolnissen. Vi leste om strandnissen som kom fra Koh Tao! Med snorkel, svømmeføtter og blått nissebelte må vite. Gjett om vi er spente på om det er onkel Nils som kler seg ut som nisse eller om strandnissen dukker opp i år!! Kjerstin har med andre ord laget seg litt merarbeid med å lage nissebelte og diverse rekvisitter til nissen....:) Men med Sindre på laget, som forøvrig går på Bårdar og er skuespiller, tror vi at det kan bli en livlig fremføring av strandnissen!

Sanna og Ines fant flaskepost i havet og i flaska lå et skattekart!! Kartet tok oss med gjennom gatene og tilbake til stranda hvor de fant et kryss. De gravde og gravde til de fant en pose med rosa gullmynter!! *LYKKE*
<3

Storjentene fikk være med å pynte juletreet på restauranten:)

Can you see the snake?? Denne møtte vi ved stranda....;/

Hajjoo!

Ut på morgentur, aldri sur! Vi må alltid gå omturen innom andemor med 9 små andunger:)
Bare dager igjen til jul og ferie for alle, håper alle holder seg friske og raske!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar